LESS PÅ PLUGG NUU

blir galen på träningsdagboken!! funderar nästan på att lämna den tills imorgon då jag har sällskap att göra den, eller så "glömmer" jag den och lämnar in den nästa vecka....heheh
 
har annars planerat in en sundsvallsresa till lindis i helgen, känns nästan lite spontant men kul!! åker dit på fredag och sen ska vi gymma, shoppa, chilla och kolla på melodifestivalen som börjar!!
 
hur som helst måste jag sätta igång med plugget nu, vill egentligen bara fika och sen sova. men icke. jaja, får se när vi hinner höras nästa gång också för mattiaws kommer hit efter skolan imorgon och sen åker jag ju på fredag hih:D men pusshejs!
två gamm-ego bilder från när vi höll på med julshowen i brist på annat, skulle inte göra mig så speciellt mycket att slippa plugget och bara få dansa massa hela dagarna istället!!

ONSDAG 30 JANUARI

kom hem från skolan för ett tag sen, var duktig och lagade mat själv nu så jag hann äta innan dansen. tror faktiskt jag lyckades också, är inte så jäkla förtjust i minestronesoppa så smakade ju liksom inte mindre okej än vad det brukar.
 
ska som sagt på dans alldeles strax, kvart i sex. sen när jag kommer hem är det dags att bli klar med träningsdagboken, sandras rörelser och iaf börja på processanalysen. kuljul. men vi hörs ikväll kanske om jag har tid haha, puss♥

PLUGGTISDAG

idag har jag träningsvärk lite överallt sen igår känner jag. gick en snabbis genom stan med lina efter skolan och ikväll så blir det bara plugg. allt som jag skjutit upp hur länge som helst börjar ju ska lämnas in nu snart haha. 
 
hade sovmorgon imorse till 10:45 och fick sen sällskap påväg till skolan också av linda och sid hihi. lindis åkte hem idag också så nu blir det såhär tomt och ensamt igen, men fick iaf en liten lapp lämnad som jag tröstar mig med:'D
sitter nu och väntar på mat innan jag tar tag i plugget, hörs puss!

DANSMÅNDAG

lagade även mat i stortsätt hela söndagen som jag nämnde, tycker det blev lika gott om inte godare den gången!hihi. kopierar lindys listor på vad vi åt nu också för jag är lat:
 
Lördagens middag till Papi, Lill, Farmor och Farfar bestod av:
Förrätt: Toast med röra (bilden)
Huvudrätt: Porterstek med potatis och sås
Efterrätt: Glass med varma björnbär och hallon
 
Söndagens middag till Mami, Tomas, Bror, Mormor och Morfar bestod av:
Förrätt: Toast med röra
Huvudrätt: Konjaksflamberad pepparentrecote med klyftpotatis och sås
Efterrätt: Vit chokladmousse med bär (bilden)
-
har annars tagit sista HPV-sprutan idag som gjorde mycket ondare än de andra två haha. kollade på estet tvåornas turne som var grym!!! sen även avverkat 2danspass och både med fys och cirkelträning! jäkligt jobbigt men skönt också, tänkte nu belöna mig med fika och lite vampire diaries med linda innan vi går och lägger oss haha! goodnight!!
 

TILLBAKA IGEN

blev tydligen en liten bloggpaus här några dagar, men har verkligen inte haft någon tid alls! mattias kom hit i torsdags så var jag med han hela kvällen, sen efter skolan i fredags så stressade jag och sanna iväg till sandö! var där hela kvällen och hade huur kul som helst, sen runt två så hämtade linda mig för att åka hem till sollecity igen. 
 
idag åkte jag och linda vid tre bort till pappa för att börja laga mat och grejer. farmor&farfars julklapp från oss så, gottgott om jag får säga det själv! matlagandet fortsätter ju imorgon då mormor&morfar ska få deras också. 
har bara tagit det lugnt sen ikväll, är så sjukt trött och har typ träningsvärk och ont i hela kroppen haha. både från dansen på skolan i fredags då och sen dansade jag väl och höll igång halva natten också haha. 
långt inlägg nu också, men pusshej♥
enda bilderna jag tog igårkväll! och det ser typ ut som att alva är en halvmeter längre än mig haha

NIGHTY NIGHT

släpper plugget för ikväll, kan inte påstå att jag är den mest effektiva och snabbaste personen eftersom jag har typ lika mkt kvar. fortfarande. men jaja, tänkte nu kolla på pretty little liars som jag längtat så efter och sen tar jag resten imorgon!
 
har ju som sagt sovmorgon till ett, och jag ska ställa alarmet på halv nio(!!!). känns hemskt, men som linda sa kanske jag kommer få känna mig lite vuxen, viktig och duktig istället. får väl hoppas på det haha!
jaja godnatt nu♥
 

PLUGG-ONSDAG

har nyss ätit, ska åka en sväng till pappa och hämta grejer senare ikväll kanske. sen så är det bara massa plugg jag ska ägna mig åt! har sovmorgon till ett imorgon men måste antagligen gå upp tidigare för att plugga mer. eller antagligen, det vet jag ju att jag måste. 
 
jaja, ska inte dra ut på det mer nu. så vi hörs väl kanske sen!pusshejs.

PEPP-MAIL

har faktiskt kommit lite längre på engelska talet nu, är dock inte klar men en bit på vägen iaf?hehe 
fick världens sötaste bild skickad tillsammans med ett litet pepp-mail från mami&syster efter förra klagoinlägget, visar här nere tillsammans med bilden exakt hur jag reagerade!
 
är iaf på lite bättre humör nu så ska fika och sen gå och lägga mig! pussgodnatt♥
(litet intern-skämt mellan mig och lindis kanske också men kul ändå hihi)
(och som lindis blogg-taggar brukar säga, sminkrande vinkel där lindis (fast saris den här gången då eftersom det är jag som ser ful och muppig ut hehe(inte för att linda brukar göra det)))
(titta linda, jag gör lika många parenteser som dig)
(heehheeh)
(heh)

PLUGGSATAN

har stretchat lite, ätit och chillat lite sen jag kom hem från skolan. har försökt göra lite mer på engelska talet men blir bara arg istället haha, har så mycket kvar på det och vet ju fan inte ens vad det är jag vill säga. åhhhhh, har tusen andra grejer som också ska göras så blir ju stressad också när det bara blir mindre tid (no shit, och smart tjej som skjuter upp på det hela tiden dårå).
 
jaja, finns inte mycket att göra. är egentligen bara att ta tag i det och sen får det bli skit istället, då är det ju iaf gjort. blir så less haha, och sen har jag träningsvärk idag också så kan knappt gå normalt känns det som.
men vi hörs hej! har ju som sagt sat-engelskan miljoner annat att göra nu

MÅNDAG IGEN

så hade sovmorgon till tio i elva idag, hade sen fys på dansen och var så jäkla jobbigt haha! var även tvungen att laga min egna mat när jag kom hem från skolan för att hinna äta innan det var dags för dans igen. duschade för ett litet tag sen och har nu ett helt engelska tal att skriva, tänkte varva med det och lite top model sverige som börjar alldeles strax.
men vi hörs väl, pusshejs♥

TURKIET

har suttit uppe och kollat på lite tv och så ikväll, skulle verkligen har behövt gjort massa plugg och grejer. har fan 1000 hemuppgifter att göra, men jaja. har annars sovmorgon 4dagar den här veckan tror jag det blir, känns faktiskt mer än okej!
 
har annars äntligen bokat utlandsresa ikväll, 14 juni bär det av till turkiet med linda, mamma, tomas, mormor och morfar! har varit sugen på att åka utomlands så jäkla länge så längtar redan sjukt mycket, till både det här och sommarn!!! IHIHIHI SÅ GLAD

SYLOS

har haft gäster här idag, ätit massa tårta och grejer för att tomas fyller år. kollade på lite skidor också och chillade bara lite innan jag, mattias, melinda och kevin åkte iväg på sylos och åt! åt min första kebabrulle någonsin och det var fan gott!hahah
 
alva och gabbi kom hit igårkväll, kollade lite på p3 guld galan som gick och chillade mest bara sen medan jag satt och tryckte i mig en bj! 
iaf så hörs vi väl, pusshejs!
står som världens mupp men är nöjd med spegeln när vi satte upp den iaf! 

KVÄLLENS PROJEKT

sket i omöbleringen ett tag och tog och lagade min egna mat istället. är fan döstolt för det blev gott också, och det är inte dåligt alls när jag är tjejen som brukar misslyckas med microgröt och typ potatis med fiskbullar.
tog även och målade en spegel svart, något jag tänkt göra hur länge som helst. är inte helt torrt men ser ju helt okej ut än så länge om man bortser från tejparna med allt kladd på. 
 
ska göra nåt med alva och gabbi sen ikväll också, vet inte vad vart eller när men visar ju sig! pusshej så länge♥

BUTIK LILLASYSTER

hejhallå! for iväg en sväng på butik lilllasyster nu idag för att kika och fika med mamma, helen och erika! mysigtmysigt, stannade en snabbis på nån annan såndär liten butik på hemvägen också och spanade lite. 
 
har inga planer för ikväll än så länge, så får se vad som blir. alva och rebecca kom ju hit igårkväll, kikade på 21 jumpstreet och så bara! 
sitter just nu och funderar på att möblera om, har ju ändå haft såhär sen jag flyttade ner till det här rummet(bra längesen nu). men vetesatan hur jag ska möblera om. JAJA, vihörs puss♥

FREDAGFREDAGFREDAG

så fredag och helg nu! slutade halv två som vanligt på fredagar efter dansen, var hemma ett tag och for sen en sväng på stan och kläddax med mamma.
 
har träningsvärk i armarna just nuu, och känns som att jag kommer få i både låren och röven imorgon också haha! men det är skönt, känns som att jag blev så jäkla otränad bara över lovet och under min lilla sjukperiod nurå. kanske skulle hitta på nåt med tjejerna nu ikväll, får se hur det blir. annars stannar jag bara hemma och tar det lugnt. 
men vi hörs pusss!
brejsfejs

DAAANS

är så glad bara för att jag äntligen fått dansa, ordentligt!! idag var ju första gången sen innan jullovet jag var med på en hel lektion och var helt frisk! har ju längtat så sjukt. har dans imorgon igen då, känns skönt att jag äntligen får komma igång igen. 
 
sitter just nu uppe vid tvn och ska fika, hade tänkt skriva massa på engelska talet men har varit så duktig och skjutit på det som jag alltid gör. tror jag ska börja lite smått nu iaf, sen tänker jag gå och lägga mig. 
pusshej iaf♥

2012

har nyss ätit och ska snart på dansen! tror faktiskt jag ska vara med på allt för känner mig i stortsätt helt frisk ju. är lite rädd för att det ska bli värre igen bara för det sitter kvar lite i halsen fortfarande, men har ju vilat hur länge som helst nu så borde ändå gå bra.
 
kom iaf på att jag är typ den enda bloggaren som aldrig gjorde någon årsresumé för 2012 (förns nu det börjar sjunka in för mig att det är 2013). har suttit och kollat på massa bilder från 2012 då bara för kul och slängde ihop nåt lite collage. tycker ändå det var ett grymt år!

TORSDAG

tror jag har börjat blivit en sån här jobbigt morgon människa som kliver upp tidigt varenda morgon och håller på. klev liksom upp halv tio nu imorse utan anledning egentligen, vaknade av mig själv och kände att det var dags typ. vad har hänt, jag som inte har haft några problem med att sova 14h på en natt?haha
 
ska iaf försöka plugga en liten snabbis nu och äta igen innan jag går till skolan! hörs laterooo!

GOODNIGHT

har haft alla möjliga dagar den här veckan, hade onsdag igår, tisdag idag, och nu känns det som att det är fredag imorgon. knepigtknepigt haha. 
 
ska hur som helst gå och lägga mig nu, har duschat och gjort lite plugg ikväll bara. har sovmorgon till ett imorgon också så jag hoppas att jag kommer kunna sova gott inatt höhö, har sovit skit flera nätter nu och är alltid lika jobbigt. 
jajja, pussgodnatttt♥

LÅNGONSDAG

hejhallå! skolan idag började med dans, har kännt mig mycket bättre i förkyldningen så var faktiskt med lite smått(för mer än det fick jag inte haha). onsdagar som sen är späckade med lektioner hela dagen har faktiskt gått rätt okej ändå, för att vara långonsdag liksom.
 
tänkte nu kolla på avsnittet av PLL eftersom jag aldrig hann det igårkväll(!!!), sen har jag lite mer plugg att göra. prov på idrottsteori imorgon ju. 
jaja, pusshejs♥

I COULD BE THE ONE

plugget har gått ganska dåligt ikväll, hade nästan nåt litet flow men var då plötsligt dags att kolla på resor med mami & linda. har inte ens börjat på andra hälften men pallar inte riktigt heller, läser nog igenom någon gång innan jag går och lägger mig.heheh
 
 
annars så har jag kännt igen avicii- i could be the one så jäkla väl och vet äntligen varför!!! är ju fan nästan samma låt som den här nere!! åh vilken lättnad haha, har gott i flera dar och klurat på det där ju

PRETTY LITTLE LIARS

är så glad just nu, insåg att det kommit ett nytt avsnitt av pretty little liars!!! har ju riktigt längtat under världens längsta uppehåll (hej inte alls besatt tjej haha).
 
skolan har rullat på, men ska fan klä på mig ordentligt imorgon så jag slipper frysa!! hah, har annars bara tänkt kolla på lite serier nu ikväll, plugga och sen självklart bli frisk som jag har haft planer på ganska länge nu.. 
pusshejs iaf!
haha lite muppigt sådär

IDROTTSGALAN

har duschat och kollat på idrottsgalan sen jag kom hem från dansen! skulle ju egentligen ha pluggat men det gjorde jag ju såklart inte..
 
hur som helst så har jag sovmorgon till tjugo i 11 imorgon, skööönt! tänkte då iaf passa på att äntligen försöka bli frisk påriktigt, och sen har jag ju en del plugg att göra också. tror jag ska läsa igenom en snabbis nu innan jag går och lägger mig, men pussnatt!

SKOLMÅNDAG

pallrade mig iväg till skolan imorse vilket inte var så jäkla lätt. svin kallt ute och vaknade flera gånger inatt av att jag hade för ont i halsen, måste ju anstränga mig varje gång jag ska svälja! har frusit nästan hela dan också, haha. 
 
kom hem från skolan för ett litet tag sen iaf, avtod från båda danspassen idag och känns fan inte bra! men tänkte iaf pallra mig dit bort ikväll och vara med på det jag kan. sen ska jag vila, är bara sååå färdig med att vara sjuk nu!!!(men tydligen inte min kropp?)
pusshej iaf♥

FORTFARANDE SJUK

igår kom mattias hit, hade myskväll och tog det lugnt bara! idag har jag haft fokus på att försöka bli frisk, men vet inte riktigt hur bra det går.. har legat framför tvn i stort sätt hela dagen. 
 
har inget roligt att säga egentligen, är äckligt less på att vara sjuk och är äckligt less på vintern. vill bara ha sommar nu, och en utlandsresa... jaja, ska fortsätta dega nu ett tag innan jag går och lägger mig haha. puss♥

AAAARG

blir så aarg. får nu inte vara med på dansen imorgon. har fan längtat hela lovet efter att få dansa och sen ba, nej sara nu ska du vara sjuk. GAHHHHH:@@@@ 
nog för att jag var med på dansen idag, men vart tydligen värre igen bara därför. och ska jag vara ärlig hade jag ju hellre varit med på den imorgon istället för idag. men icke, nu måste jag vila och ta det lugnt, får inte ens träna överhuvudtaget! om det då inte gäller en promenad ute, för ni vet frisk luft är ju liksom lösningen på all världens problem... eller?
 
vet ju själv att det kanske är bäst att jag vilar, men det är ju fan inte kul. men tänker vila ordentligt då och sen köra på riktigt på måndag när jag ändå har 3 danspass sammanlagt!!ihhiihhi
haha, ja. godnatt iaf.

SOVKVÄLL KANSKE

gjorde typ ingenting alls på skolan idag, hade första danslektionen för iår imorse som jag faktiskt var med på också. hade sen det vanliga 3h hålet där vi höll på med lite allt och ingenting innan vi hade idrottsteori... utan lärare så flyttade upp sista lektionen en timme där vi ändå bara såg på film!
 
gick på stan en sväng efter skolan sen med prä, lina och amelia. somnade typ så fort jag kom hem, och efter middagen skulle vi åka upp och fira min bonusbrorsson som fyller 2 idag!  jag blev istället lämnad hemma så jag kunde få sova mig helt frisk eller nåt. vaknade för ungefär en timme sen och tänkte nu bara chilla lite innan jag ska gå och lägga mig igen. pusshej♥
 
Följ min blogg med Bloglovin

TANDSTÄLLNINGSJÄVEL

har sjukt mycket ondare efter att jag fått den spänd den här gången motför vad jag haft alla andra. har ju typ inte vart så speciellt farligt alls har jag tyckt då. vet inte om det är jag som bara blivit mesig och mycket känsligare eller om det gör ondare för att det bara är kindtänderna dom flyttar den här gången. vet ärligt inte.
 
aja, såg klart 127 hours som jag började på igårkväll nu idag. tycker den var asobehaglig och äcklig haha:( 
men ska iaf duscha, äta, sova nu. så goodnatt!

what's a life with no fun?please don't be so ashamed

känner mig faktiskt lite bättre idag än igårkväll, men märks ju fortfarande att jag är lite småförkyld typ. annars har skolan bara rullat på idag, gjorde inte speciellt mycket innan jag skulle gå till tandläkaren om jag ska vara ärlig. så det var ju skönt! 
 
har inte mycket att säga, tänkte bara ta det lugnt ikväll så jag blir helt frisk. men ska måla naglarna nu, pusshejs!

GODNATT

är nog rätt okej med att vila från träningen bara jag slipper att bli sjuk påriktigt. känner mig fortfarande lite hängig, men tänkte ta en alvedon och nu sova så jag kan vakna upp som en ny människa imorgon!haha
 
har iaf ganska chill dag imorgon ändå, sovmorgon till tio och sen halv två måste jag gå till tandläkaren och spänna tandställningen igen. efter det så är det ju inte direkt någon mening att jag går tillbaka, hehehe. 
men godnatt!

SJUKLING (?)

var ju skola idag då, började nere på hullsta och fick sluta efter 20min, så ovärt! har kännts segt nästan hela dan just för att jag varit så trött, men har ju gått ändå iaf! gick sen bort på gymmet och körde med sanna, elvira och gabbi.
 
sitter just nu i sängen och surar, har svullna halsmandlar, är förkyld och har feber. tydligen. enligt papi&lill, så får inte träna nu heller på ett tag, gahhh!
har inte ens kollat febern ju. nog för att jag inte känner mig så jävla kry, men fortfarande. är ju sämsta timingen att bli sjuk på också, finns ju inte ens någon bra timing!!!
vägrar att bli sjuk så ska fortsätta sura, hejdå.

BRA DAG

drog på stan typ vid halv ett med sanna, gick då sen upp på gymmet och körde innan vi solade också. känns duktigt, slipper ha ångest ikväll igen för att jag inte gjort nåt menar jag. 
 
har nyss tagit en riktig dusch, smörjt in mig och sitter nu och väntar på mat. tänkte sen bara ta det lite lugnt, har väl nåt plugg att göra också som jag skjutit upp hela lovet. men pussss! 

UPPE MED TUPPEN

klockan är typ 11 och jag är redan klar! blir ju imponerad av mig själv, såhär sista dagen på lovet och allt till och med. klev upp vid tio och tänkte nu bara chilla lite innan det blir stan en snabbis, sen gym och solning men sanna och gabbi.
hörs iaf, puss!

BLIR GALEN

har bara varit hemma i evigheter nu och blir fan galen. tål inte att bara göra ingenting! och så har gymmet stängt nu också, vilken jävla tur jag har alltså. 
 
går väl ut och går eller nåt då eftersom det är det enda man verkar kunna göra. och hur skönt det än är med lov så längtar jag till skolan bara för att få dansa igen, och så saknar jag rutiner lite grann heheh. men hörs hej! 
 

SLÖDAG

blev inget gym idag ändå, kanske drar dit och kör själv men känner mig faktiskt inte så sugen på det. kanske bra att jag tar det lugnt också med tanke på att jag kännt/känner mig lite små förkyld också. får se hur det blir!
 
har annars bara legat och kollat på massa resor hela dan haha, vill sååå gärna utomlands nu! lagomt less på vinter ju. jaja får se vad som händer resten av dagen, kanske dags att byta från myskläderna iaf. puss♥

FRUKTSALLAD OCH FILM

blev bara hemma ikväll ändå, fick foundue till middag efter jag städat klart. gick sen ner på konsum en sväng så jag kunde göra fruktsallad och gott (varit sugen på det sen ni åt det rebecca och alva hahah). 
 
har annars suttit och kollat på film med pappa och inga-lill hela kvällen haha. tänkte alldeles strax gå och lägga mig, och imorgon hoppas jag att det blir gymmet! men godnattt♥

HEJHALLÅ

startar en ny blogg och gör sen sämsta uppdateringen ever, är ju nästan skamligt men blir väl så ibland antar jag. dom här senaste dagarna har jag iaf kollat på massor med film, gått lite med sid, varit och fikat på stan med tjejerna och varit med mattias! 
 
har nyss duschat och måste nu städa just för att mitt rum är precis lika äckligt som jag var innan jag duschade. får se vad som händer senare ikväll, men måste göra nåt! annars hörs vi väl, för tänkte bli lite bättre på att uppdatera naaow!

NYTT ÅR, NY BLOGG

vet inte huuur länge jag hatat min förra blogg. varit sugen på att byta i evigheter men aldrig orkat, och varit lite rädd för att tappa läsare. 
men hoppas iaf ni följt med mig hit nu och så får ni börja kika in här istället för på gammbloggen då. hehee
PUSS♥

-

för något som aldrig ska glömmas är att det var du som förlorade och jag som vann. 
för all tid

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!