LÅNGFREDAG

bara varit hemma ikväll! kollade på en helkväll med jonas gardell med dom vuxna och beställde en skinnjacka. lite halvspontant när jag hittade en på rea och ren chansning när det gäller storleken, men får väl hoppas på det bästa och jag har ju varit lite sugen på en ny.
 
tänkte lägga mig och kolla på she's the man nu och sen sova. imorgon/inatt kommer ju lindis och stannar över helgen och då har vi fullt upp(har till och med en hel lista med saker vi ska göra)! men puss-godnatt♥

ÖVNINGSKÖRT

orkade inte blogga något igår, men var på gymmet och sen på kvällen så kom alva och sanna hit! 
 
idag så har jag suttit bakom ratten för istortsätt första gången i mitt liv, att mamma vågar. haha nejmen, var faktiskt askul! tänkte nu packa upp mitt och syrrans xbox så vi kan köra lite guitar hero när hon kommer i helgen.

PÅSKLOV

har nu äntligen fått påsklov, inte illa med en och en halv veckas ledighet liksom! behövde inte ha sista lektionen heller, så nu är det bara dans ikväll. 
 
mamma kom alldeles nyss hem med en enorm paradis som hon vunnit på ica haha! slipper iaf oroa mig över att jag inte ska ha något att snaska på nu i påsk. men vi hörs, pussssssss

WHO DO YOU LOVE

två danslektioner idag bara som jag sa! hur härligt hade det inte vart om alla dagar såg ut så? gick iaf ner till lina lite senare, fick middag och försökte göra lite plugg innan det var iväg på estetkväll!
 
ska inte säga mycket mer nu för har ett helt jävla matte prov att plugga inför tills imorgon.. men var bara tvungen att dela med mig av den här låten, så jäkla bra haha!!! älskar när man fastnar för någon låt som bara är dö-bra.
 
Paul Oakenfold – Who Do You Love - Richard Beynon Full Vocal Mix

6KM OCH DANS

igårkväll åkte jag iväg till sanna och kollade på film. blev taken 2 som jag velat se så länge!
 
idag drog mamma ut mig på en 6km springtur, skönt men jobbigt! var sen på dans ikväll, så mycket mer än det och nåt litet avsnitt av lying game har jag inte gjort idag. imorgon är det två danslektioner innan vi slutar efter lunch, och sen på kvällen är det estetkväll också! 
hur som helst så ska jag gå och lägga mig nu, är jäkligt trött så godnatt! 

ÅRETS FÖRSTA GRILLNING

klev upp vid halv elva imorse och gick sen bort till gymmet! var även ner på stan en snabbis med mamma. har inte gjort så speciellt mycket idag faktiskt, men fick grillat till middag! så där var årets första grillning avklarad, såå gott. 
 
får se om jag gör något ikväll eller och jag blir hemma igen. mamma ville hyra film isåfall så får se vad som blir. haha höörs!

BEN&JERRY OCH SERIER

hallå! så nu är det fredag och helg. var ner på stan och fikade med tjejerna efter skolan och så, mysigt. ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle gå ut, men blev inte så ändå. vart istället hemma med en b&j, new girl, cougar town, how i met your mother, gladiatorerna och american pie.
 
imorgon tänkte jag faktiskt gå upp i tid, och sen pallra mig bort till gymmet! men nu ska jag sova, så puss och godnatt♥

TORSDAG

fick ändå med mig lite från lindex ikväll. var ju 20% på hela köpet så tänkte att det var ju lika bra att passa på. ska nu fika, lägga mig och kolla på pretty little liars och kanske några andra serier innan jag går och lägger mig. imorgon är det fredag igen, och sen är det bara några få dagar till lov, så härligt! 
godnatt!

BESVIKELSEN NO.1

blev såå besviken idag. tyckte det var ascoolt att fråga olle skulle på våran skola och allt, och så hade bara våran mentor sagt fel till oss när det tydligen var någon gång i april han skulle komma! och då inte ens till skolan utan till någon special dag för ungdomstinget och allt det där hahah:(:(
 
ska ta en liten dusch strax, sen är det iaf lindexgrejen! borde egentligen räkna lite matte också, men tror jag skiter i det ikväll hehe, provet är ju ändå inte förrän nästa vecka... puss!

ONSDAG 20 MARS

 
har i stortsätt bara varit på skolan och dansat idag! imorgon ska jag på samtal med syon och på kvällen är det nån vip grej på lindex. sen är väl allting annat som vanligt (förutom att fråga olle ska på skolan också haha, tyckte det var lite roligt).
 
hur som helst så ska jag gå och lägga mig nu. tänkte låta mig och lina stå för bilderna, jäkligt snygga om jag får säga det själv alltså!

RENSAT GARDEROBEN

drog till gymmet efter skolan, skönt! har sen bara ätit middag, duschat och alldeles nyss rensat garren. gjorde det för några veckor sedan hos pappa också och blev plötsligt av med 6par byxor som jag inte ens fick på mig längre höhö. blev inte lika många byxor den här gången men fick ändå till en liten hög (mer än vad det ser ut som faktiskt). 
 
ska iaf ta och göra lite plugg nu, sen tänkte jag väl lägga mig och kolla på the lying game eller så. hörs bra hej!

dagens bästa måltid

bästa måltiden på dagen är fan kvällsfika! vissa äter ju inte ens det men det skulle jag aldrig klara av, hatar att bli hungrig när man precis ska somna eller ännu värre, vakna av att man är hungrig! älskar fika och skulle oftast välja mackor före riktigt mat om jag fick bestämma hehe, och sen är kvällsfika egentligen ända "fikat" jag verkligen tar mig tiden att äta och typ göra smoothie och grejer. har blivit bättre på frukost men då har man ju så lite tid och så är jag morgontrött och lat. 
 
hur som helst, har varit på dans ikväll och nästan pluggat lite. har "bokprat" imorgon med några frågor vi fått typ, har egentligen bara läst igenom dom men har ju tid på mig imorgon också;) ska gå och lägga mig alldeles strax iaf, så godnatt!

SÖNDAGSGYM

blev skjutsad till gymmet efter maten, tror jag var helt själv där innan jag gick hehe. har sen dess packat upp alla väskor och nu duschat, tog sin lilla tid. 
 
annars så har jag även bestämt mig för att den här kommande veckan ska jag försöka stretcha sammanlagt 2h, då utanför skolan och kvällskurserna. får se om det ens ger något resultat men mitt första mål är ju att åtminstone bli näst stelast istället för världens stelaste person som jag är just nu, spännande att se om det ens är möjligt med den här kroppen... men man måste ju börja någonstans!
 
hur som helst så ska jag väl gå upp och fika alldeles strax och sen kanske lägga mig och kika på the lying game. godnatt♥

sunny sunday

har sovit hos mattias ikväll, kom hem för några timmar sen kanske och har sen dess bara packat tills ikväll då jag byter till mami! mormor och morfar kommer även på middag och då blir det tacos som linda tjatat om sen hon kom hit.
 
jag och storasyster har annars lyssnat på håkan hellströms nya typ hela dagen, så sjukt bra även fast den är lite väl lik några andra låtar. men nåväääl höhö, pusshje!
mina maränger, faktiskt asgoda även fast de inte är så snygga.. men snygg mat är överskattad

lördag och lite bilder från lovet

fick plankstek till middag igår!!världens godaste mat för er som missat det. satt sen vid matbordet resten av kvällen med familjen haha. 
 
klev upp strax efter tolv idag och har inte gjort mycket annat än ätit frukost och duschat. tror jag alldeles strax ska gå och baka maränger eftersom jag råkade lova igår att jag skulle göra det. men vi kanske hörs igen, puss!

några av alla bilder från lovet här ovan då, och var bara tvungen att avsluta med den snyggaste♥♥

ENGELSKA SKRIVNING

äntligen fredag nu igen!skönt, fastän denna vecka har gått jätte fort. hade engelska skrivning hela morgonen idag, tycker det inte blev riktigt bra men det dög väl hoppas jag. hade sen dans och efter den gick jag direkt ner på stan och klippte mig! så nu är håret fräscht igen och jag är nöjd.
 
har inga planer för ikväll än så länge, misstänker att jag kommer få plankstek till middag hihi!! ni får nu se gårdagens outfit i lite brist på annat, gick i mjukiskläder hela dagen men det är okej ibland faktiskt. hörs hej!

lindis dag 14 mars /lindis rubrik

har varit ganska chill dag idag, vilket det egentligen nästan alltid är på torsdagar. först dans, håltimme, idrott och sen natur där vi labbade idag. gick på gymmet efter skolan och har sen suttit och läst nästan hela kvällen med linda! 
 
kokade ägg för en liten stund sen och tänkte tänkte nu äta äggmackor och sen sova, hihi! så goodnight!

ONSDAG 13 MARS

hade ju sovmorgon imorse, skönt! men har ändå lyckats vara trött idag också. sen jag kom hem från skolan har jag bokat klipptid, lagat mat(nästan, kokade makaroner och micrade köttfärssås men det räknas...), varit på dans och duschat. tänkte nu kolla på lite pll och sen typ gå och lägga mig! 
 
imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet efter skolan, och sen kommer linda hem hit igen! men vi hörs väl säkert, adjö!
 

STÄDNING OCH PLUGG

har varit så duktig nu ikväll, städat hela rummet ordentligt och gjort klart engelskan. tror jag. är inte riktigt säker på hur bra engelskan blev, men den är ju iaf gjord! 
 
har tänt lite ljus nu och borde väl egentligen läsa lite, men tror inte jag pallar det när boken är så jäkla tråkig. jaja, puss och godnatt♥

TRÖTT-TISDAG

ligger i sängen med datorn just nu och degar lite. hade egentligen tänkt gå till gymmet efter skolan men var/är så jäkla trött idag att jag inte pallade. tänkte istället vila lite, och sen har jag en liten engelska inlämning till imorgon och massa städning. sådär lagomt kul va.
men pusshejs!

TILLBAKA TILL SKOLAN

snabb lite update när jag varit frånvarande någon dag här som vanligt då.. rätt låt vann i mello även fast anton som jag tyckt varit bäst förtjänade att komma på bättre placering, jag röstade ju ändå två gånger på robin och en på anton, hehehe..
i söndags sov jag länge, åkte upp till mormor och morfar en snabbis, gymmade och sen bastade jag och linda! 
 
idag var det tillbaka till skolan igen, storasyster har åkt hem och ikväll har jag dans igen också! upptäckte nyss att de flesta bilderna från både lovet och helgen har fortfarande linda, men kan väl visa dom senare när jag fått dom också haha. men pusshejs!
 

LÖRDAG

hej! idag är det lördag igen och finaste majsi fyller hela 17år idag!! iaf så har jag än så länge gått en sväng genom stan och gjort lite ärenden så att säga. senare idag ville inga-lill baka cupcakes och ikväll kommer lindis också! då jäklar kommer vi sitta bänkade inför mellofinalen hihi! 
 
har inte mycket andra planer än så för idag, får se om vi hörs något mer. men pusshejs!

PLUGGFREDAG

lyckades med att kliva upp i tid idag iaf. har bara gjort lite plugg än sålänge, har ju massa kvar också. ska iaf gå och äta något alldeles strax igen, sen idag tänkte jag pallra mig bort på gymmet också! men får se när det blir. 
 
har inte mycket att säga just nu, vilket kanske märks så hörs väl senare eller så! 
lill-sidis får stå för bilden som ligger så sött just nu och drömmer massa som han brukar göra haha:')

CORE

såg att jag hade skrivit fel datum i rubriken i förra inlägget. eller ja, hade aldrig märkt nåt om inte sanna kommenterat hahah. men skyller på att det är lov....
 
passet gick iaf bra, har duschat för en liten stund sen och snart kommer tjejerna hit! pusshej

TORSDAG 7 MARS

hade tänkt gå upp klockan tio idag, vara jätte duktig och göra bort massa plugg och allt. hade till och med ställt väckaren, men ändå så lyckas ju jag försova mig haha! vaknade kvart i ett så var dom planerna körda.
 
ska försöka göra lite plugg nu ändå, och sen ikväll ska jag och sanna på core passet på aqua!ska bli kul för vi har fan inte gått på ett enda pass än haha. 
hur som helst, vi hörs väl! 

THE LYING GAME

har kollat på the lying game nästan hela dagen idag. skönt med slö-dagar ibland även fast serien inte är riktigt lika bra som PLL heheh.. åkte till maja ikväll iaf där alva var och dit även sanna kom sen. spelade lite spel och så haha, roligt ju! 
 
ska iaf gå och lägga mig alldeles strax tror jag, goodnight♥

TILLBAKA IGEN

hejhallå! blev en liten bloggpaus här i några dagar. men som sagt åkte jag ju till storasyster i sundsvall i fredags, hem på söndagen, bilskolan på måndagen, tillbaka till sundsvall direkt efter och hem idag igen! har hunnit med shopping, gym, och hjälpt lindis att flytta lite grann! var med mattias i söndagskväll också när jag kom hem.
 
tänkte nu lägga mig och ta med lugnt bara, kolla på the lying game som jag har börjat kika på(ett avsnitt än sålänge, men det räknas haha). har även lite plugg som jag tänkte försöka mig på imorgon också. men vi hörs väl, pusshej! 
tshirt- cubus, 149:-
solglasögon- glitter, 79:-
örhängen- glitter, 49:-
halsring- ur&penn, 20:-
3par trosor- ginatricot, 149:-
lite doftljus- ikeaaaaaa

SPORTLOV

äntligen lov nu!! brandlarmet hade gått imorse och slutade precis när jag kom till skolan, och typ mitt i historian gick det igen haha! men åt lunch på skolan och så innan jag gick vidare till gymmet. 
 
har varit hemma ett tag och duschat och förhoppningsvis packat det mesta. tänkte bara ta det lite lugnt nu tills bussen går. får se hur mycket vi hörs i helgen, men det lär ju visa sig. pusshej!
vet inte riktigt hur roliga alla dessa gymbilder egentligen är haha, men har man inget bättre kanske de duger ändå.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!