TORSDAG 28 FEBRUARI

blev en torsdag precis som förra veckan idag. hade dans på morgonen och sen slutade vi, men stannade ändå ett tag och gjorde bort träningsdagboken och det, gick sen och gymmade också. 
 
sen jag kom hem har jag inte gjort nånting alls haha, kollat på massa serier och degat i sängen. är astrött ju. har iaf sovmorgon imorgon, och sen slutar jag tio över elva också. tar då fyra bussen till linda och stannar där tills på söndag och sen åker jag tillbaka på måndagen igen med mami haha! 
men hörs väl latero, pusshäj

107 DAGAR

om 107 dagar är det sommarlov. om 107 dagar åker jag och family till turkiet och jag tror jag håller på längta ihjäl mig! börjar ju sommaren med en extremt efterlängtad utlandsresa, och avslutar sommaren lika fint med kent i stockholm! kan det bli bättre?!
jo, kanske kommer iväg till peace&love för tredje gången, och sen skulle ju yran, ett jobb och kanske urkult sitta fint på det här också. ÅHH VILL HA SOMMAR NU♥♥♥

 

HALKA OCH GYM

det var stört halt ute idag, och sen massa slask på det också! inte för att jag ska klaga när det äntligen börjar bli varmare, men kan ju inte påstå att ta conversen var det bästa val jag gjort direkt. lyckades ju ändå med en vurpa påväg till skolan imorse hahah!! och undertiden jag inte låg på backen tassade jag såhär jäkligt snyggt och försiktigt som man gör när det är lite för halt hehe. 
 
gick(tassade) iaf till gymmet efter skolan också. har nyss ätit middag och ska väl göra lite plugg nu as usual, men för en gångs skull vara ute i tid kanske. 
hörs väl, puss!

TUESDAY

tänk bara så glad man kan bli av bra musik, fina människor och att snön äntligen börjar smälta! 
 
kom hem från skolan för bara ett litet tag sen och sitter nu och dricker smoothie. ska byta till pappa ikväll eftersom jag inte hunnit de senaste två dagarna när jag haft fullt upp, sen så är det plugg och gym som gäller så långt jag hinner. hade tänkt gymma efter skolan men det lyckades jag ju glömma. men vi hörs, puss!

LÅNG MÅNDAG

 
kom hem vid halv nio idag ungefär. stannade efter skolan och pluggade med lina, och när det sen var ungefär en timme kvar tills dansen började var det ju som ingen mening att gå hem. lekte lite lekar på dansen också såhär innan lovet, hahah så kul! jäkla konditionsträning också ju!
 
har sen jag kommit hem stretchat, duschat och nyss ätit middag. vart såhär löjligt glad när jag kom hem också, inte för att det är något ovanligt alls men ändå, lite roligt kanske.
ska göra lite sista plugg nu inför imorgon innan jag går och lägger mig, men vi hörs puss♥
två från helgen med alla dansare!

MASSA, MASSA DANS

bloggen har hamnat lite på sidan nu de senaste dagarna. men har varit på gymmet, varit ut och ätit med familjen, varit hos mattias, dansat, dansat, pluggat med lina, återigen dansat, kollat på mello&vampire diaries med linda och där har vi ungefär vad jag sysselsatt mig med.
 
har varit massa på hallsta och repat eftersom vi ska dansa på invigningen av paralympics ikväll! kom gärna och kika, 19:00 ikväll uppe på hallsta! ska upp dit vid tre igen och blir där resten utav dagen då. 
men vi hörs väl när vi hörs igen, pusshej!

plugg, plugg och mer plugg

Skulle ju bara ha haft första och sista lektionen idag, men ungefär en timme efter att dansen slutat fick vi veta att den sista var inställd och vi skulle bara göra några uppgifter istället. Stannade på skolan till ett och pluggade lite innan jag gick hem och har pluggat ännu mer. Sitter just nu i vardagsrummet och har just tagit en liten paus, har sjukt mycket kvar som jag tänkte återgå till nu så jag kan bli klar någon gång! 
Hörs Bra Hej!
 

TISDAG&ONSDAG

igår efter skolan gick ju jag, lina, amelia och prä ner på diana och käkade. lyckades äta en hel pizza själv för första gången någonsin!!(tog före och efter bilder hahah). gick sen hem till lina där vi kikade på step up revolution och black swan med lite morötter, gurka och dipp! 
 
idag vid halv två for jag till övik och spännde tandställningen, var hemma sen i kanske 5min för att byta om innan jag skyndade iväg till dansen. har annars försökt göra lite plugg som jag håller på att drunkna fullständnigt i, har fyra timmars hål imorgon och ska även stanna efter skolan ett tag också och göra bort lite med lina. + en extra träning i dansen då också för att allt ska sitta på söndag då vi dansar på paralympics. 
mycket text nu, och får se när vi hörs igen eftersom jag har det jag gör så att säga. pusshej♥

GOODNIGHT

stretchade och duschade när jag kom hem från dansen, och sen har jag bara fikat och hängt lite framför tvn. håller på att göra mig iordning just nu och tänker sen gå och sova direkt. 
 
har sovmorgon till kvart i elva imorgon, men får se om jag pallrar mig upp tidigare och gör lite historia uppgifter som ska in eftersom jag missar på onsdag då jag är i övik och spänner tandställningen. sen efter skolan går även jag, lina, prä och amelia ner och käkar på diana innan vi går hem till lina och sover där!
men hörs när vi hörs, godnatt♥

TRÖTT OCH MÅNDAG IGEN

har varit så trött idag, haha. men började dagen med dans som vanligt, fick köra zumba med sandra och efter det var det fyspass med anna-marica!
 
kom hem från skolan för bara ett litet tag sen och tänkte nu försöka göra bort lite plugg, blir såå mycket nu innan lovet ju. ska alldeles strax äta också, och efter det ska jag bort på dans igen!
men hörs väl senare, pusshejs!

SLINGOR

gick ner på konsum igår och mötte tjejerna innan vi gick hem till mig och kollade på melodifestivalen! maja fick även göra slingor på mig, tycker jag hade sån hemskt utväxt ju haha. vet inte riktigt hur det blev egentligen, måste som vanligt säga att jag tycker det blev lite konstigt uppe på huvet, men kanske ser bättre ut när jag fixat håret, vet inte!
 
hade inte tänkt göra så himla mycket idag, har dans ikväll bara! men lär väl ska höras iaf, pusshej!

BOKAT OCH KLART!!!!

blev inget snowboard åkande idag, prä är en sjukling som får krya på sig medan vi skjuter upp på det någon månad till haha;) var ner och firade tomas mamma som fyller år idag istället, fikade och så!
 
annars så bokade linda biljetter imorse åt mig och henne för kent 24 augusti!! så glaaad! så jäkla grymt, speciellt när dom sagt att dom absolut inte skulle turnera eller nånting alls i sommar, och så kommer dom och ska inviga tele2 arena tillsammans med robyn och lars winnerbäck!

FRUKTSALLAD

blev hemma kväll ikväll ändå. har nyss ätit fruktsallad och tänkte nu gå ner och kolla på PLL och lite andra serier. klockan är bara nio och jag är redan astrött haha, så lär ju säkert gå och lägga mig efter det. 
 
imorgon så ska jag iaf till backen med lina och prä! ska hyra snowboard och känner att det kommer bli jäkligt spännande hur fan det kommer gå haha:D
men hörs väl,pusshej!

GYM OCH FREDAG

fredag nu igen! skööönt. drog på gymmet där sanna var direkt efter skolan, och har sen dess bara duschat och nyss ätit tacos!
 
vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se om jag gör något eller om det blir ännu en hemma kväll. pusshejs iaf!

NATURPLUGG

så har suttit med naturen ikväll, så jäkla svårt att få in allt när det är så mycket haha. var upp och fikade för ett tag sen, lite mango bland annat hihii. nyss upptäckt att det är nästan bästa frukten! efter 16 år och jag inser det nu, men hur gott som helst♥♥
 
ska gå och lägga mig nu, och imorgon efter skolan kommer antagligen mattiaz hit. men hur som helst, så goodnight!

ONSDAG 13 FEBRUARI 2013

matteprovet idag kändes faktiskt helt okej, mycket lättare än vad jag väntat mig! så antagligen har jag väl typ alla fel för under hela kapitlet fattade jag ingenting haha! nejmen får hoppas på det bästa.
 
har dans ikväll igen som börjar om ett tag, och efter det är det ännu ett prov att plugga inför tills imorgon. natur då, känns lite spännande hur fan det kommer gå om jag ska vara ärlig! men hörs kanske, puss♥
vad jag gottade mig med igårkväll hihih

STUDIEDAG

har ju studiedag idag, hur skönt som helst med tanke på att vi blev klar vid halv tre igår. sov till ett idag och har sen inte gjort mycket annat än varit på gymmet en sväng! hade ju inte varit där sen innan jag blev sjuk så kändes braaa.
 
tänkte nu plugga lite matte inför provet imorgon och sen bara ta det lugnt resten av kvällen, känner mig så jäkla slö haha. men pusshej!

DANS+STUDENTFEST

varit jäkligt trött idag, hemskt haha! kom hem från skolan för ett tag sen och tänkte nu bara ta det lite lugnt innan dansen ikväll. sen så är det ju studentfest igen också som jag ska vara med och hjälpa till på dårå. kommer ju gå som nån liten zombie eller nåt haha, men skönt att jag är ledig imorgon då iaf! 
kanske hörs, puss♥

SKOTER OCH JANGULLIK

så var och åkte skoter idag! första gången haha, for till jangullik och grillade, åkte lite och så! ruligtruligt, men var jäkligt kall om fötterna när vi kom tillbaka igen haha.
 
hade tänkt fara och kolla på musikdirekt ikväll men verkar som jag inte får med mig något sällskap och känns inte så kul att gå dit själv hehe. men får se vad som blir. har packat lite nu och ska byta till mamma sen ikväll, men hörs väl!puss♥
tog inga bilder när vi var ute idag, så får bli på maten från igår. ser inte alls lika gott ut som det var, men det gör det ju aldrig heller så haha kanske inte gör så mkt

LÖRDAG 9 FEBRUARI

vaknat till och från imorse men klev inte upp förrän klockan ett. drömde så jäkla mycket konstigt inatt också, eller ja, är sällan jag drömmer något normalt om jag säger så men. t.ex. var först i polen igen och fick massa presenter jag skulle byta glödlampor på(typ en julmust och lite lådor), var hemma sen så var det massa läskiga missbrukare eller nåt som ville in i vårat hus, gjorde pistoler med fingrarna för att skrämmas och en hoppade ut genom fönstret med huvet före och så blev det typ värsta sjuka bråket mellan oss och dom och herregud. var asmkt och läskigt också haha!(började grina i drömmen hehe)
 
ska iaf hjälpa till och laga mat sen, skulle försöka oss på något indiskt inga-lill hittat. sen ikväll åker jag till mattias och kollar på melodifestivalen, och imorgon ska vi åka skojter! har aldrig åkt skoter förut så känns ju sådär, men ska bli kul!
hörs väl iaf, puss.

HEMMAKVÄLL OCH SERIER

blev bara hemma ikväll, åt middag vid typ halv åtta och efter det stretchade jag bara lite och har kollat på lite serier och så. insåg att jag ligger efter med typ 2 avsnitt i nästan varenda serie jag följer haha. 
 
tänkte iaf hämta något att äta nu och sen fortsätta kolla på pretty little liars! är astrött också så kommer antagligen gå och lägga mig efter det, sov ju så jäkla dåligt inatt.
men jaja ska sluta svamla nu, pusshej!!
upptäckte att jag såg jäkligt trött ut på bilden också haha, men äsch

FRIDAAY

slutet på veckan gick ju mycket fortare än början måste jag ju säga, kanske för att jag knappt hade någon skola igår men hehe. 
 
slutade halv två idag efter dansen som vanligt, körde några teater övningar typ och så kul hahah! men gick hem och duschade och har sen varit en sväng på stan med mamma. 
får iaf se vad som händer ikväll, inget planerat än. men puss!

OVÄRD DAG

hade ju sovmorgon till ett som jag sa, kom typ 10min sent också så lektionen blev bara 35min för min del. fick sen veta att naturen var inställd också så kändes ju som en lagomt ovärd dag haha! men gick ner på sibylla med lina, prä och agnes efter det, satt där i några timmar och pratade och så bara! 
 
körde en riktig städning när jag kom hem och sitter nu och crushar på kent, går i perioder det där haha! men har iaf lite plugg jag måste göra nu. hörs kanske senare eller nåt, pusshejs♥

GOODNIGHT

har mest bara tagit det lugnt ikväll, stretchade lite och duschade när jag kom hem från dansen och fick sen nån liten lektion av inga-lill lite vad och hur man bör skriva cv/personligt brev och allt det där. 
 
har sovmorgon imorgon igen fast till ett denna gång! är sugen på att gymma, var ju ett tag sen liksom. men får se om jag pallar gå själv efter skolan eller hur jag gör, lär ju visa sig! 
ska iaf sova nu, godnatt♥
kvällens mysoutfit också haha, inte så snygg alltid men mys behöver inte vara det heller. så ni vet

DANS IKVÄLL

skolan idag har faktiskt gått mycket fortare än både igår och i måndags, skönt! kom hem för en liten stund sen och tror jag måste ta en liten snabbstädning nu innan maten. ska iväg på dans kvart i sex och sen ikväll ska inga-lill hjälpa mig med ett cv. 
lär väl höras iaf, pusshejs♥

SHOPPINGEN FRÅN SUNDSVALL

bh, lindex: 179:-
hoodie, fick av mamma som varit i stockholm
tshirt, hm: 99:-
träningslinne, hm: 99:-
träningströja, hm: 149:-

LÅNG TISDAG

skolan idag har gått assegt, började nere på hullsta och sen så har det bara varit vanliga lektioner hela dagen lång. kom hem för ett tag sen och har nyss bytt till mjukisbyxor haha, så skönt. ska chilla lite till och sen måste jag göra klar processanalysen som ska in ikväll, känns bara jobbigt haha. 
men hörs hej!

GODNATT

körde ingen fys på dansen ikväll vilket kändes ganska skönt, var ju lagomt halvdöd ändå redan liksom. stretchade och duschade när jag kom hem och sen har jag suttit med processanalysen. tänkte fika nu, kanske skriva litelite till om jag orkar sen vill jag sova. är fan astrött, men vi hörs, godnatt♥
ungefär vad jag levt på senaste veckorna haha. är ingen "matfotare" direkt så ser inte så jävla gott ut, och speciellt inte äggmackorna bara för att jag inte gillar äggulan och har kaviaren under haha.
men smoothie, riskaka och äggmackor<3<33<3<

MÅNDAG 4 FEBRUARI 2013

hemma från skolan nu, nyss fikat och så. fys på dansen idag som vanligt också, cirkelträning med fokus ben är fan inte att leka med alltså!(inte för att fysen någonsin brukar vara det heller men). tog annars F på historian också, men är ju faktiskt inte vårat fel om vi inte förstår, och sen fattade vi inte heller att det var till lektionen idag vi skulle vara klar också och inte ikväll..
 
jaja, skulle dra ett streck över det som "go-gunnel" sa..... tänkte ta tag i processanalysen nu så den slutar lite bättre än historian, sen har jag dans ikväll också. kanske även lägger upp det jag köpte i sundsvall sen om jag pallar. men pusshej♥

HEMMA I SOLLEFTEÅ

så är nu hemma i sollefteå igen, kom hem vid sex-sju nångång och har sen dess bara ätit middag och pluggat. helgen har känts jättekort men har haft det jätte mys så är väl kanske okej ändå. 
 
imorse var vi iväg tidigt på lindas gym, dom hade sån här provvecka så var ju bra timing för mig. men det var kul, fick lära lindis lite övningar vi brukar göra på dansen och så! gick sen hem och fixade lite innan vi gick en sväng på stan tills min buss kom. 
 
har fortfarande hur mycket plugg som helst som jag skjutit upp, har en enorm jävla historia uppgift jag måste bli klar med tills imorgon för att inte få F, och sen en processanalys tills på tisdag också. wiho. 
hörs hej iaf!
liten bildbomb här av lindas bilder och grejer! 

SNART MELODIFESTIVALEN

hejhallå! idag var vi ut till birsta och shoppade lite, själv hittade jag inte speciellt mycket alls menmen. blir kanske en sväng här inne i stan imorgon innan jag åker hem också.
 
har nyss ätit kycklingsallad till middag och sitter nu och väntar in melodifestivalen! blir fruktsallad ikväll igen också, gooooottt. men vi hörs puss!

MOT SUNDSVALL

om lite mindre än en timme så går bussen, hoppas jag har packat allt och så!haha. ska alldeles strax kila ner till busstationen men kände för ett inlägg först. 
 
ska bli skönt att komma iväg och få shoppa och så lite hihi, har dock hur mycket plugg som helst och känner mig fan asstressad när jag tänker på det men.. jaja! pusshejs nu♥♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!